Delfinii din Marea Neagră sunt în pericol! Căutăm cele mai bune soluții pentru a-i salva!  Donațiile tale din cadrul campaniei  sunt folosite integral pentru monitorizarea delfinilor din Marea Neagră, fie că sunt terestre, fie acvatice. 

Dacă ești decis să adopți un delfin, poți completa formularul de mai jos cu datele tale. Ulterior,  vei primi toate informaţiile necesare efectuării donaţiei propriu-zise. În funcție de opțiunile dumneavoastră de adopție veți primi din partea noastră Certificatul de Adopție – direct de la sediu, prin e-mail sau poștă, cu posibilitatea de a vă denumi delfinul cu numele preferat.

Odată primit certificatul, în noua calitate a dvs. de “părinte adoptiv” veţi fi informat direct printr-un newsletter lunar despre activităţile de monitorizare şi identificare a delfinilor din Marea Neagră, despre acţiunile şi evenimentele curente de informare şi conştientizare realizate de ONG Mare Nostrum în privinţa ocrotirii şi salvării delfinilor, precum şi informaţii generale despre activitatea ONG Mare Nostrum.

Mai multe detalii despre activitățile noastre privind protejarea delfinilor, poți găsi AICI. Mai multe detalii despre campania noastră continuă ”Adoptă un delfin”, poți găsi AICI

 
1 Start 2 Complete
Dacă sunteţi persoană fizică şi doriţi să fiți părintele adoptiv al unui delfin pentru un an, puteți face o donație de 100 de lei, sau 500 de lei pentru a deveni părinte adoptiv pe viaţă.
Pentru persoanele juridice, donaţia este de 500 de lei pentru a fi părinte adoptiv pe un an şi de 5.000 de lei pentru toată viaţa
Documentul sa nu depaseasca: 2MB Extensii permise: jpg, jpeg, png, pdf, doc si docx.
Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: jpg jpeg png pdf doc docx.